Preguntes freqüents

Ens quedem prop de tu.
Okaïdi t'informa

 • FINS QUAN ESTAN TANCADES LES BOTIGUES DE OKAÏDI?

  Totes les nostres botigues estan tancades fins a un nou avís.

 • PUC  FER LA COMANDA EN  OKAIDI.ES?

  No, no és possible fer una comanda a okaidi.es perquè hem decidit tancar els nostres magatzems per solidaritat i seguretat dels nostres col·laborars i families.

 • PER QUÈ NO ESTÀ DISPONIBLE EL SERVEI D'ATENCIÓ AL CLIENT?

  Segons la normativa posada en marxa per protegir els nostres col·laboradors, l'activitat del servei d'atenció al client està temporalment fora de servei.

 • LA MEVA COMANDA S'HA LLIURAT A LA BOTIGA, COM PUC RECUPERAR-LA?

  Si la seva comanda va arribar a la botiga abans del tancament de les nostres botigues, el mantindrem a la nostra botiga fins a la reobertura. Pot recuperar-ho quan torni a obrir la seva botiga. Li donarem més detalls sobre la data límit en aquest moment.

 • LA MEVA COMANDA HA DE LLIURAR-SE ENCARA A la BOTIGA , COM PUC RECUPERAR-LO?

  Per a totes les comandes realitzades després del tancament de les nostres botigues, aquests  s'enviaran directament a la seva llar al més aviat possible. Els primers lliuraments arribaran a partir d'aquest dijous 19 de març i l'última abans del 27 de març.

 • HE FET UNA COMANDA RECENTMENT A OKAIDI.ES. SERÀ ENTREGAT?

  El nostre equip reduït del magatzem prepararà totes les comandes pendents per l'enviament i que arribin al seu destí l'abans possible. El temps d'entrega es pot veure alterat.

 • DESITJO RETORNAR UN PRODUCTE PERQUÈ NO ESTIC SATISFET AMB LA MEVA COMPRA. COM HAIG DE PROCEDIR?

  Els convidem a conservar el seu (s) producte (s) i retornar-nos el producte quan les nostres botigues tornin a obrir. Òbviament entendrem si la seva devolució es realitza després de la data límit prevista en la nostra política de devolució. També us convidem a conservar els productes en cas de devolució per correu postal.

 • EL MEU XEC DE FIDELITAT / ANIVERSARI / NAIXEMENT EXPIRARÀ AVIAT.  S'ESTENDRÀ EL PERÍODE DE VALIDESA?

  Sí, hem estès la validesa de tots els xecs vàlids per 2 mesos addicionals (per a xecs emesos del 16 de gener al 15 de març de 2020).