contacti'ns

Servei al client
901 900 245 (cost d'una trucada local) Du dilluns a divendres de 10h a 17h. .
Per a qualsevol pregunta relacionada amb el seguiment d'un lliurament de la seva comanda a domicili o en un punt relay , faci clic en el botó a continuació :

Contacto

Per posar-vos en contacte amb nosaltres, empleneu el formulari següent.

Per tal que responguem de manera eficaç a la vostra sol·licitud, afegiu-hi la informació necessària per al tractament, com ara :

- el número de comanda,

- el número de fidelitat,

- el número de tiquet,

-el nom de l'infant,

- la botiga en qüestió,

- etc.

OKAIDI SAS, responsable del tractament, recull les dades personals obligatòries marcades amb un asterisc. Aquestes són necessàries per a la creació del compte, per al tractament, el seguiment i el lliurament de la comanda, però també per consultar el vostre programa de fidelitat. Es podran utilitzar per fer anàlisis estadístiques i enquestes de satisfacció, com també per a la tramesa d'ofertes i notícies sobre la vida de la comunitat. De conformitat amb el Reglament europeu 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de dades personals, disposeu del dret d'accés, d'emissió de directrius anticipades, de rectificació, d'oposició, de cancel·lació, de portabilitat o de limitació del tractament de les vostres dades personals. Podeu exercir els vostres drets escrivint a OKAIDI - Servei al Client - 162, boulevard de Fourmies – 59100 ROUBAIX o per e-mail a customerservice@okaidi.com, adjuntant una còpia de les dues cares del vostre document d'identitat.

Lliurament gratuït en punt de recollida
comandes a partir de 50€
Lliurament gratuït a la botiga
de 4 a 6 dies hàbils
Canvis i devolucions
disposes maxim de 60 dies
01-Icon/Services/E-resa
E-reserva
recull els teus articles en menys de 2 hores a la botiga
Prévisualiser le site au
Conserver pendant ma navigation

Id Navigation

Store : Language :
  • Español Catalan
  • Back to top
    Vols rebre les nostres notícies ?
    Inscriu-te al butlletí per estar informat de les darreres ofertes i novetats