La Targeta RegalLa compra d'una targeta regal física OKAIDI OBAIBI es pot fer únicament a les botigues d'Espanya i no tindrà cap valor fins que s'activi a caixa.
Al lloc web www.okaidi.es, és possible comprar una e-targeta regal. Un cop pagada, la rebreu per e-mail amb les 19 xifres de la targeta i el codi pin de 4 xifres.

La e-targeta regal es pot carregar amb la quantitat que vulgui el Client, per un import de 10 a 150 euros. Es pot fer servir una o diverses vegades, a totes les botigues OKAIDI OBAIDI d'Espanya i al lloc web www.okaidi.es i també es pot completar amb una altra forma de pagament. El Client que tingui una targeta de fidelitat OKAIDI OBAIBI gaudirà dels punts de fidelitat quan compri una targeta regal; cosa que no serà el cas per al Client que faci servir una targeta regal. Una comanda al lloc web que contingui una targeta regal no pot ser objecte d'un pagament per avantatge fidelitat.
La targeta, que no és nominativa, no es pot ni intercanviar ni substituir ni carregar-se en un compte i no dona lloc a cap reembossament fins i tot en el cas de pèrdua, de robatori, si es fa malbé o caduca.

L'import de la targeta es pot utilitzar a les botigues Okaïdi i al lloc web okaidi.es. Podeu acumular els descomptes de xecs d'aniversari o de fidelitat amb la targeta regal Okaïdi.
• Si voleu pagar la comanda amb diverses targetes regal Okaïdi: després d’haver registrat la primera targeta, podreu afegir-ne una segona al pas següent.
• Si l’import de la comanda és inferior a l’import total de les vostres targetes regal Okaïdi, l’import de la comanda es carregarà íntegrament a les targetes regal. El saldo quedarà disponible i es podrà fer servir.
• Si l'import de la comanda és superior a l'import total de les vostres targetes regal, podeu pagar el que manqui amb targeta de crèdit, Paypal o una altra targeta regal Okaïdi.

Qualsevol petició de reembossament dels productes comprats per mitjà de la targeta només es podrà fer per l'emissió d'una nova targeta regal.
Targeta regal vàlida 1 any a partir de la data de compra. El saldo i la data de validesa de la targeta es poden consultar a la botiga o al lloc web.