Lliurament gratuït a Espanya en una de les nostres 39 botigues OKAÏDI.

Idkids lliura la vostra comanda arreu de Espanya (excepte Illes Canàries). Les despeses d'enviament són les pròpies de cada forma de lliurament.

Idkids us proposa 2 formes de lliurament:

  • Retirada a la botiga: lliurament gratuït sense mínim de compra
  • Lliurament a domicili: 5,90 €

Retirada gratuïta a la botiga

Aquest servei és gratuït. Retirada del paquet en un termini de  4 dies es a 6 dies laborables segons la disponibilitat dels productes a la botiga seleccionada, amb pagament en línia el mateix dia amb targeta de crèdit o de l'establiment.

Quan rebem el paquet a la botiga, us avisem automàticament per e-mail. La vostra comanda està a la vostra disposició a la botiga Idkids seleccionada durant 7 dies.

Localitzeu la botiga més propera a casa vostra.

ATENCIÓ:
Per garantir-vos un servei de qualitat, en períodes de forta afluència (rebaixes), Idkis pot desactivar el servei o proposar-lo per una quantitat de compres determinada.
Aquest servei no està disponible per a comandes que incloguin productes el termini de disponibilitat dels quals sigui superior a 1 setmana o productes voluminosos.

Lliurament a domicili: 5,90 €

El lliurament a domicili s'efectua per correu en un termini de 4 a 6 dies laborables (no el podem garantir en període de rebaixes). Aquest servei costa 5,90 €. El paquet es lliura a l'adreça del vostre domicili o a l'adreça que ens indiqueu.

Si no sou al domicili o bé el paquet és massa gros, el paquet estarà disponible a la vostra oficina de correus. Disposeu de 10 dies laborables des de l'arribada del paquet a l'oficina de correus per venir a retirar-lo. Passat aquest termini, el paquet es tornarà a l'expedidor.

Per evitar-vos aquestes molèsties, rebreu un e-mail 24 h abans del lliurament del paquet.