Ajuda - Preguntes més freqüents El vostre programa de fidelitat

PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA

El vostre programa de fidelitat per solament 4 € l’any per fer feliç els infants que estimeu, aprofiteu els avantatges exclusius vàlids a Obaïbi, Okaïdi. Consulteu el programa de fidelitat fent clic aquí.

 

COM ADHERIR-SE AL PROGRAMA FIDELITAT? 

L’adhesió al programa fidelitat es pot fer: a la botiga Okaïdi,  o a les nostres pàgines web. 

Podeu adherir-vos al programa directament des de la pàgina cistella o des del vostre compte client.

 

 

COM VINCULAR UNA TARGETA FIDELITAT AL MEU COMPTE CLIENT?

Si us heu adherit al programa de fidelitat a la botiga Okaïdi, podeu vincular la vostra targeta al vostre compte web, indicant el número de targeta al compte client. El número de fidelitat es troba al dors de la vostra targeta fidelitat o al vostre tiquet de caixa.

 

COM CONSULTAR EL VOSTRE SALDO DE PUNTS?

Podeu consultar el vostre saldo de punts connectant-vos al vostre compte client. Els punts s’abonen de 2 a 3 dies després d’una compra a la botiga, o de 2 a 3 dies després de l’enviament de la vostra comanda web. A la botiga, el vostre nombre de punts es troba en la part de baix del vostre tiquet de caixa.

 

COM OBTENIR MÉS AVANTATGES?

Podeu rebre els vostres avantatges per correu electrònic o per sms. Podeu escollir el vostre mode de recepció al vostre compte client a la botiga o a través del servei client.

Avantatge fidelitat: 1€ = 1 punt fidelitat. A partir de 200 punts acumulats a Okaïdi, rebreu un avantatge fidelitat de 8 €.

Avantatge Aniversari  Per als pares, amb infants d’1 a 12 anys inclosos, s’ofereix un avantatge aniversari de 8 € per a cada un dels vostres infants, amb el límit de 6 avantatges aniversari o naixement en un període d’adhesió (el llibre de família es pot demanar). Per obtenir els vostres avantatges aniversari, informeu dels vostres infants durant la creació del vostre compte client o afegiu els vostres infants al vostre compte client a la secció “Informació personal”. 45 dies abans de la data aniversari de cada infant, rebreu per correu electrònic o per sms un avantatge aniversari de 8 € vàlid a totes les botigues o les pàgines web Obaïbi, Okaïdi, Oxybul i ÏDKIDS.

Avantatge Naixement  Per als pares, s’ofereix un avantatge naixement de 8 € per a l’arribada del nou infant. Per obtenir el vostre avantatge naixement, informeu del naixement del vostre infant entre el 1r y el 6è mes durant la creació del vostre compte client o afegiu un nou naixement al vostre compte client a la secció del vostres infants. En cas de naixement múltiple (bessons, trigèmins...) 1 avantatge per infant s’emetrà a condició que cada infant sigui registrat.

Rebreu automàticament per correu electrònic o sms en menys de 3 dies després d’haver informat de la data de naixement, un avantatge naixement de 8 € vàlid 2 mesos a totes les botigues o a les pàgines web Obaïbi, Okaïdi, Oxybul i ÏDKIDS.

Avantatge a la targeta: Si us heu donat d’alta al programa per a la família o els amics, s’ofereix un avantatge personalitzat de 8 € un cop l’any, vàlid 2 mesos a totes les botigues o les pàgines web Obaïbi, Okaïdi. Per obtenir el vostre avantatge personalitzat, informeu durant la vostra adhesió del mes d’emissió del vostre avantatge personalitzat, se us enviarà per correu electrònic o SMS al començament del mes escollit, si no heu precisat el mes, el xec s’emetrà 3 mesos després de la vostra adhesió.

Condicions d’ús dels nostres diferents avantatges Els avantatges fidelitats, aniversaris, naixement i personalitzat són acumulables amb totes les nostres altres ofertes amb el límit de 3 avantatges per compra.  No es poden canviar ni reemborsar. No són vàlids als outlets.

 

QUAN TEMPS SON VÀLIDS ELS MEUS AVANTATGES?

Els avantatges són vàlids 2 mesos a partir de la seva data d’emissió.

 

COM ACUMULAR PUNTS?

Tots els productes permeten acumular punts amb excepció dels llibres i CD.

Els punts s’acumulen sense despeses d’enviament, ecoparticipació i compres als outlets. El pagament amb una targeta regal no permet acumular punts.

 

COM UTILITZAR ELS VOSTRES AVANTATGES FIDELITAT, ANIVERSARI, NAIXEMENT O PERSONALITZAT?

Al lloc web okaidi.es: Podreu utilitzar els vostres avantatges al moment del pagament de la vostra comanda.

Una vegada connectat al vostre compte, durant el vostre pagament, la llista d’avantatges de la qual disposeu es presenta automàticament, marqueu els avantatges que desitgeu utilitzar, després completeu el vostre pagament amb targeta bancària, Paypal o targeta regal.

A la botiga:

Quan passeu per caixa, presenteu l’avantatge que heu rebut per correu electrònic o SMS. També podeu indicar el vostre cognom, nom, codi postal i dir que teniu un avantatge que utilitzar.

Què fer si no he rebut els meus avantatges? Si no heu rebut els vostres avantatges fidelitat, us conviden a dirigir-vos al servei client. Contacteu per correu electrònic aquestes pàgines d’Ajuda i Contactes i escolliu la temàtica “El programa de fidelitat” al camp “tema”.

 

PER TOTES LES QÜESTIONS COMPLEMENTÀRIES SOBRE EL PROGRAMA FIDELITAT

Per qualsevol qüestió sobre el programa fidelitat, dirigiu-vos a la secció Contactes. Contacteu per correu electrònic aquestes pàgines d’Ajuda i Contactes i escolliu la temàtica “El programa de fidelitat” al camp “tema”.