OB

El coneixement d’Obaïbi associat a l’experiència
de professionals de la petita infància

Obaïbi

La mirada de 2 experts sobre el benestar dels més petits

Obaïbi ha consultat els professionals de la petita infància per tenir la seva opinió d’expert sobre l’elaboració de les seves col·leccions.
Una mirada experta que ha enriquit l’experiència d’Obaïbi i en particular, la cura portada al confort i a la facilitat de vestir.

« Els professionals de la salut ens ho confirmen: la nostra roba pot tenir un impacte fort en les etapes d’aprenentatge dels infants. »

Vestir el seu bebè, és primer un gest de tendresa... I és també un mode de tranquil·litzar-lo, de despertar-lo i d’acompanyar-lo en el seu desenvolupament.

Com una peça pot contribuir a la plenitud de l’infant?

Obaïbi i els professionals de la petita infància han definit plegats 3 temes que han captivat particularment la seva atenció.

 • <
 • >
 • L’
  autoestima...
 • La seguretat
  afectiva...
 • La
  motricitat...

L’autoestima

L’autoestima

L’infant necessita una mirada benvolent i una comunicació positiva per sentir-se estimat, tenir confiança en ell en la imatge que li dóna l’altre.

I en la vida diària de bebè, què canvia? M’encanta quan el pare em vesteix… I m’encanta veure la seva cara quan ha aconseguit posar-me la meva samarreta a la primera: em fa el seu millor somriure! Troba també que aquest color em queda molt bé i m’ho diu.

Estic molt maca!

La seguretat afectiva

La seguretat
afectiva

Ella està tranquil·la amb la presència de qualsevol adult que prengui cura d’ell i de l’amor dels seus pares. Totes aquestes atencions li donaran la confiança necessària per als aprenentatges.

I en la vida diària del bebè, això què canvia? Quan la mare em canvia, juga sempre amb mi! Ella diu “cucú” quan ha acabat de posar-me el meu bodi i el meu cap apareix (sense quedar-se a mitges a l’hora de posar-m’ho!) Començo a riure cada vegada i això em fa molt bé.

Cucú, estic aquí!

La motricitat

La motricitat

La Llibertat donada a l’infant en el seu moviment li aporta un sentiment de realització i de seguretat. A través de la motricitat l’infant es podrà expressar.

I en la vida diària del bebè, això què canvia? Res de botons, res de pressions... Sóc lliure d’anar a descobrir el meu entorn, sense límits, amb el meu pantaló! Ahir, estava molt orgullós d’anar fins a la tauleta.

I llestos, em llanço!

Quins són els indispensables per
a una tornada a les guarderies?

Per viure el millor possible la seva primera tornada a la guarderia o a la mainadera, el vostre petit necessitarà roba còmoda, que la tranquil·litzarà i afavorirà la seva llibertat de moviment.
Descobriu el top 6 de productes aprovats pels professionals de la petita infància!

Lliurament gratuït en punt de recollida
comandes a partir de 50€
Lliurament gratuït a la botiga
de 4 a 6 dies hàbils
Canvis i devolucions
disposes maxim de 60 dies
01-Icon/Services/E-resa
E-reserva
recull els teus articles en menys de 2 hores a la botiga
Prévisualiser le site au
Conserver pendant ma navigation

Id Navigation

Store : Language :
 • Español Catalan
 • Back to top
  Vols rebre les nostres notícies ?
  Inscriu-te al butlletí per estar informat de les darreres ofertes i novetats
  Alternate Text