CONDICIONS GENERALS D’ÚS DEL PROGRAMA DE FIDELITAT ESPANYA A COMPTAR DES DEL 02/11/2022

Entre: OKAÏDI SAS, amb capital de 6 483 008,00 €, situada a 162 Boulevard de Fourmies, 59100 ROUBAIX, inscrita al Registre Mercantil de Lille Métropole núm. 398 110 445, actuant amb relació a les seves activitats OKAÏDI-OBAÏBI, i de manera general amb totes les marques de la comunitat IDKIDS, d’ara endavant denominada «OKAÏDI»,

i, qualsevol persona física que desitgi adherir-se al programa de fidelitat, d’ara endavant denominada el «Beneficiari».

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS («CGU»):


El Beneficiari reconeix haver pres coneixement i acceptat plenament les CGU. També estan disponibles en el lloc Internet de les marques OKAIDI-OBAIBI. OKAIDI SAS es reserva el dret de modificar en tot moment les CGU del seu programa de fidelitat i/o les ofertes promocionals vinculades al programa de fidelitat, o suprimir-lo. Cap modificació o supressió donarà lloc a una indemnització dels adherents.


MODALITATS DE L’ADHESIÓ:


L'adhesió al programa de fidelització IDKIDS FAMILY és gratuïta i automàtica amb qualsevol compra realitzada en el lloc o a la botiga. En comprar en aquest lloc i en acceptar aquestes Condicions Generals de Venda, vostè accepta l'adhesió en el programa. IDKIDS FAMILY, que li permetran rebre ofertes i avantatges específics.


PRINCIPIS QUE RESPECTAR:


L’adhesió al programa de fidelitat solament pot ser vàlid si les informacions comunicades en el moment de l’adhesió són completes(cognom, nom, correu electrònic), conformes al format sol·licitat i utilitzables.


INFANTS:


El Beneficiari pot informar dels infants (sexe, nom, data de naixement, vincle familiar), des del moment en que és titular de l’autoritat paternal o bé disposa de l’autorització d’aquest últim. OKAIDI SAS es reserva el dret de procedir a una verificació d’aquesta autorització. El Beneficiari no pot informar de més de 5 infants. La comunicació dels infants dona dret a uns avantatges a continuació detallats.


FONS COMÚ FIDELITAT:


Les compres efectuades permeten acumular punts, a raó d’1 punt = 1 € gastat en OKAÏDI o IDKIDS (excepte els serveis següents: despeses d’enviament, pagament amb targetes regal, subscripció i ecoparticipació). L’acumulació de punts es realitza sobre el pagament NET (postdeducció de tots els descomptes, pagament de punts, en targeta regal): El Beneficiari podrà usar els seus punts a OKAÏDI o IDKIDS a partir de la seva propera compra transformant-los en euros: 25 punts recollits = 1€ que usar L’excedent de punts adquirits s’acumularà amb les compres posteriors. L´ús dels punts s’acumula amb totes les altres ofertes promocionals en curs. Els punts es poden usar en una o vàries vegades quan es passa per caixa o es valida el cistell a la web. Els punts caduquen al cap de 12 mesos si el membre del programa no realitza, en aquest termini, una compra a OKAÏDI o IDKIDS. La rebaixa de punts es pot consultar amb una simple petició a la botiga, en el compte client en línia , als correus electrònics o en la targeta desmaterialitzada (mòbil).


AVANTATGE ANIVERSARI:


Cada nen comunicat pel Beneficiari dona dret a una oferta sorpresa. Aquesta oferta és vàlida per a cada nen, una vegada a l'any pel seu aniversari i fins als 12 anys. L'ofereix sorpresa i les seves condicions es donaran a conèixer en D-45 de l'aniversari del nen.


AVANTATGE NAIXEMENT:


Per cada infant menor de 12 mesos comunicat pel Beneficiari, els punts de fidelitat es duplicaran per a tota compra d’articles “naixement-bebè” (més precisament a les marques OBAïBI a la gama naixement-bebè Absorba i Catimini, a les joguines Manibul, Sensibul i Trottibul). L’avantatge Naixement és vàlid durant 12 mesos a comptar des de la data de registre de l’infant elegible. Si el Beneficiari afegeix un 2n infant, els punts no seran quadruplicats.

Els avantatges es comunicaran al Beneficiari segons la seva elecció (durant la seva petició d’adhesió, elecció modificable en tot moment), per correu electrònic o SMS, i utilitzables en totes les botigues i lloc web OKAÏDI-OBAÏBI, i IDKIDS.


AVANTATGE IDTROC:


El dipòsit d’articles a les vendes IDTROC (a la botiga) es reserva exclusivament als Beneficiaris. Té lloc vàries vegades l’any i es previndrà el membre del programa per correu electrònic.


CANVI O REEMBORSAMENT:


El Beneficiari disposa d’un termini de 60 dies per canviar un article o demanar un reemborsament de la seva compra realitzada a la botiga física. El Beneficiari tindrà la possibilitat de fer-ho sense presentar el tiquet de caixa, a condició que durant la seva compra a la botiga, el Beneficiari s’identifiqui com a membre del programa fidelitat. El dret de retractació sense tiquet de caixa no es pot aplicar per a les compres efectuades als Llocs internet. Tot article usat, portat, rentat, amb esquinços, tacat, sense etiquetes comercials, sense protecció higiènica interior per als vestits de bany, no podrà ser retornat, ni canviat. Per obtenir més informació, consulti les condicions generals de venda.


DRET DE RETRACTACIÓ A L’ADHESIÓ FIDELITAT:


Per sortir del programa de fidelitat, el Beneficiari efectua una petició al servei client per telèfon al 901 900 245 o emplenant el formulari aquí. El servei client es reserva el dret de demanar al Beneficiari que desitgi exercir els seus drets que justifiqui la seva identitat proporcionant la còpia del seu carnet d’identitat, quan existeix un dubte raonable sobre la identitat del Beneficiari.


DONATIU DE PUNTS:


El Beneficiari pot si ho desitja, portar a terme un donatiu dels seus punts a la fundació IDKIDS, des del seu compte client en línia.


DADES PERSONALS:


La societat OKAIDI SAS recopila i processa les dades personals del Beneficiari, per una banda perquè l’adherent aprofiti els avantatges del programa de fidelitat, i per altra banda, per enviar-li en cas d’acceptació d’aquests, ofertes, novetats o publicitat personalitzada o no. Poden igualment ser processades per identificar fraus ocasionals a la fidelitat. De conformitat amb la reglamentació aplicable, us beneficieu d’un dret d’accés, promulgació de directives anticipades, rectificació, supressió i oposició als processaments de dades que us concerneixen. Per exercir aquest dret, podeu escriure a: OKAIDI Service client, 162 Boulevard de Fourmies 59100 Roubaix o per telèfon: 901 900 245 o inclús, a través del formulari de contacte del lloc web https://www.okaidi.es/

Cat tenir en compte que, en el marc de l’exercici dels drets per part dels sol·licitants, el nostre Servei Client podrà comprovar la identitat d’aquests sol·licitants, requerint possiblement un document d’identitat vàlid.

Per a més informació, podeu consultar la secció “Programa de fidelitat” i “Dades personals” en els nostres Llocs Internet.


FRAU I ABÚS:


Qualsevol frau o abús en l’acumulació dels punts de fidelitat per part del Beneficiari podrà comportar la pèrdua immediata dels punts, l’anul·lació dels avantatges emesos, així como l’anul·lació de l’adhesió del Beneficiari al programa de fidelitat. OKAIDI SAS es reserva igualment la possibilitat de reclamar al Beneficiari culpable de frau en el programa fidelitat, la devolució de qualsevol suma que hagi estat indegudament percebuda pel Beneficiari, reservant-se totes les accions judicials eventuals que se’n pugin derivar, incloses les penals.

DARRERA DATA D’ACTUALITZACIÓ: el 02/11/2022

Lliurament gratuït en punt de recollida
comandes a partir de 50€
Lliurament gratuït a la botiga
de 4 a 6 dies hàbils
Canvis i devolucions
disposes maxim de 60 dies
01-Icon/Services/E-resa
E-reserva
recull els teus articles en menys de 2 hores a la botiga
Prévisualiser le site au
Conserver pendant ma navigation

Id Navigation

Store : Language :
  • Español Catalan
  • Back to top
    Vols rebre les nostres notícies ?
    Inscriu-te al butlletí per estar informat de les darreres ofertes i novetats
    Alternate Text