Detalls, manteniment i composició
Descripció

Però què amaga aquest cub de colors i lúdic? La nova aigua de colònia World de notes fresques per als nens aventurers...

L'aigua de colònia de nen WORLD ofereix als nens una nota esportiva sobre un acord de falguera, fresc i aquàtic. L'aventura comença en la bergamota i les fulles verdes, seguides del te verd i del gerani, i acaba en la suavitat de l'ambre i del mesc. Flascó cúbic lúdic de silicona, apilable per als exploradors en potència! Contingut 40 ml. Important: probada dermatològicament, aquesta aigua de colònia infantil s'ha creat especialment per als infants. Pel que fa a la fórmula, està enriquida amb agents hidratants naturals com la glicerina vegetal perquè la pell quedi ben suau. Els conservants són 100% d'origen natural. La fórmula no té ni colorants, ni parabens, ni metilisotiazolinona, ni fenoxietanol. Conforme a la reglamentació europea.

  Característiques tècniques

  Contingut 40 ml. Important: aquesta aigua de colònia, provada dermatològicament, s'ha creat especialment per als infants. La fórmula està enriquida amb agents hidratants naturals com la glicerina vegetal perquè la pell quedi molt suau. Els conservants són 100% d'origen natural. La fórmula no té ni colorants, ni parabens, ni metilisotiazolinona, ni fenoxietanol. Conforme a la reglamentació europea.

  Composició

  Teixits principal

  70 % Otros - 30 % Vol. alcohol

  SKU : 0093500_K0500
  Ressenyes d'aquest article
  5(3)
  Ressenyes d'aquest article
  Foto de Aigua de colònia Okaïdi World
  Aigua de colònia Okaïdi World
  3 opinions
  5 de la mitjana obtinguda en totes les llengües
  Talla d'aquest article...
  Petit
  Comú
  Grand