Condicions de les ofertes:


* EXCLUSIU WEB OUTLET :

*A partir de 2€ en una selecció d'articles de colleccions anteriors en productes identificats outlet. Oferta en la selecció de productes proposats i marcats amb una etiqueta "OUTLET" exclusivament a www.okaidi.es. Descompte realitzat després de validació de la cistella. Oferta no acumulable amb altres promocions vigents.


* HAPPY OKAÏDI-OBAÏBI :

*Oferta válida del 03 al 17 d’octubre 2022 a les botigues OKAIDI OBAIBI i IDKIDS d`Espanya i a la Web. Excepte botigues outlet. Oferta vàlida en els articles OKAÏDI-OBAÏBI que tenen la menció ""HAPPY"". Descompte efectuat a la caixa o després de validació de la cistella. Oferta no acumulable amb altres operacions en curs. Qualsevol article retornat per a reemborsament que s’ha beneficiat de l’oferta, comporta l’anul·lació de l’oferta en el o els productes en qüestió.


*1 peça reciclada = 1€ de descompte immediat:

*Oferta vàlida una sola vegada per client fins a 5€ de descompte màxim sobre el total de les seves compres. Oferta vàlida del 17 de octubre al 6 de noviembre de 2022 inclòsba a les botigues OKAÏDI-OBAÏBI per a qualsevol client que porti una o diverses peces utilitzades de bebè o nen de qualsevol marca en una bossa. Descompte vàlid per a tota la col·lecció OKAÏDI-OBAÏBI Tardor-Hivern 2022 excepte els productes assenyalats Good Price i Love Price Everyday , excepte puericultura, Borses i targetes de regal. Descompte a utilitzar una sola vegada i immediatament . Si l'import del descompte és inferior al seu import de compra, el client no podrà beneficiar-se d'un reemborsament. Oferta no acumulable amb altres operacions en curs. Qualsevol article retornat per a reemborsament que s'hagi beneficiat de l'oferta, implicarà l'anul·lació de l'oferta sobre els productes de què es tracti.


*IDTROC:

*Oferta vàlida del 19 d'octubre al 30 d'octubre de 2022 inclòs (i del 17 al 30 d'octubre per als membres del programa de fidelització). Oferta vàlida únicament a les botigues OKAÏDI-OBAÏBI-ÏDKIDS, en els articles marcats amb una etiqueta IDTROC, no és acumulable amb altres operacions en curs i no permet acumular punts de fidelitat. Cap producte no podrà ser retornat, ni canviat. Medis de pagament no acceptats: targetes regal IDTROC i xecs fidelitat. Retrobeu la llissta de botigues participants en https://ca.okaidi.es/idtroc-6.