Termes de las ofertes

*Descomptes OKAÏDI-OBAÏBI :

Un 10 % addicional per la compra de 3 articles amb descompte, i en la mesura de les existències disponibles. Oferta vàlida del 5 al 7de juliol 2019 en les botigues Madrid Plaza Rio, Leganés Parquesur, Islazul, Plaza Norte, Toledo, Plenilunio,  Xanadu, La Gavia, Gran Vía Hortaleza, Principe Pio, La Vaguada, Espacio Torrelodones,PALMA DE MALLORCA,GIRONA CV,MANRESA CV, GIRONA CC, VILANOVA, BARCELONA MAQUINISTA MATARÓ CC, BARICENTRO CC, TERRASSA CV, GRANOLLERS, BARCELONA GRAN DE GRACIA , REUS, LLEIDA CV, TARRAGONA CV, SPLAU CORNELLÀ CC, BARCELONA CC GRAN VIA 2, BARCELONA SANTS CV, NEVADA SHOPPING, MARBELLA CC, VALENCIA CC MN4, ARENA ,MULTIESPACIO CC, ZARAGOZA PUERTA VENECIA, ZARAGOZA LEÓN XIII C.C Nueva Condomina,SEVILLA LOS ARCOS, SAN SEBASTIAN CC, SANTA CRUZ CC  MERIDIANO, LAS AMERICAS CC SAFARI, LAS PALMAS CC BELLAVISTA, TELDE CC LA MARETA LANZAROTE CC BIOSFERA, CC VECINDARIO ATLÁNTICO.

Per a la compra de 3 articles amb descompte, apliquem un 10 % addicional sobre els articles assenyalats amb un somriure vermell . Oferta no acumulable amb altres operacions curs excepte el lliurament ofert a partir de 60€ de compra.

Tot article retornat per al seu reemborsament, que va gaudir de l'oferta, provoca la seva anul·lació sobre un o diversos productes concernits. 

 


**Lliurament gratuït a partir de 60€ de compra :

Oferta vàlida fins el diumenge 07/07/2019 a les 23:59h a okaidi.es. Oferta vàlida per totes les comandes de més de 60€ amb entrega a domicili. Promoció aplicable introduint el codi OKAIDI60 a la cistella de compra.EXCLUSIU WEB OUTLET :

Oferta exclusiva sobre col·leccions antigues del -30% al -80%. Oferta vàlida per a la selecció de productes oferts amb l'esment "outlet", exclusivament a www.okaidi.es
Descompte realitzat després de la validació de la cistella. Oferta no acumulable a cap altra promoció en curs.