Termes de las ofertes

-50% al 2n article :

*Oferta vàlida del 05/09 al 23/09/2019. Vàlid en el menys car dels dos, entre la selecció de productes marcats. Descompte efectuat a la caixa. Oferta no acumulable amb altres operacions en curs. Qualsevol article retornat per reemborsament que s’ha beneficiat de l’oferta, genera l’anul·lació de l’oferta en el o els productes afectats. Els productes es poden vendre per separat. Oferta vàlida a les botigues Okaidi Espanya, excepte botigues outlet.

Entrega gratuïta a domicili :

Oferta vàlida del dijous 19 de setembre al diumenge 22 de setembre a les 23:59h a okaidi.es en compres superiors a 50€.

GRAN JOC CONCURS #milookokaidi

Veure el reglament complet del joc fent clic aquí

10% de descompte per formar part del programa de fidelització :

Oferta vàlida fins al 31 de desembre de 2019 inclusivament, per a qualsevol nova adhesió o renovació pel pagament de 4 € al programa de fidelització. Descompte realitzat en la caixa . L'oferta és vàlida en tota la col·lecció de OKAIDI-OBAIBI i es pot combinar amb altres operacions en curs, excloent els productes amb descompte durant Vendes Privades i descomptes, i productes de OUTLET i IDTROC. Oferta vàlida en www.okaidi.es i a les botigues OKAIDI-OBAIBI d'Espanya.
A la botiga, el descompte es realitza en efectiu el dia de l'adhesió al programa de fidelitat.
En la pàgina okaidi.es , el descompte s'aplica directament als articles en adherir-se al programa de fidelitat en la cistella .
L'oferta és aplicable només una vegada.

 

Exclusiu Web Outlet :

Oferta exclusiva en col·leccions antigues de -30% a -80%. Oferta vàlida en la selecció de productes oferts amb l'esment "outlet", exclusivament en www.ca.okaidi.es. Descompte realitzat després de la validació de la cistella. Oferta no acumulable amb cap altra promoció en curs