TERMES DE LA OFERTES

 

Promoció accessoris 3 per 7€.

Oferta vàlida a partir del 07/02/2020. 
Oferta vàlida sobre els accessoris OKAÏDI-*OBAÏBI que porten una etiqueta % vermella enbotiga i indicats amb l'etiqueta 3 per 7€ en la webshop. Oferta vàlida en la mesura de les existències disponibles, en okaidi.es i en les nostres botigues OKAÏDI-*OBAÏBI d'Espanya. Descompte efectuat en caixa. Els articles poden ser venuts per separat. Oferta no acumulable amb altres operacions en curs. Tot article retornat per a reemborsament que es va beneficiar de l'oferta, representa l'anul·lació de l'oferta sobre un o diversos productes concernits.

Descomptes.

Oferta vàlida a partir del 02/01/2020 inclòs a okaidi.es i en les botigues. Oferta vàlida en els productes marcats amb una etiqueta de color vermell, fins a existències vistes. Descompte realitzat en caixa o en cistella. Oferta no acumulable amb altres operacions curs.

10% de descompte per formar part del programa de fidelització.

Oferta vàlida fins al 31.03.2020 inclusivament, per a qualsevol nova adhesió o renovació pel pagament de 4 € al programa de fidelització. Descompte realitzat en la caixa . L'oferta és vàlida en tota la col·lecció de OKAIDI-OBAIBI i es pot combinar amb altres operacions en curs, excloent els productes amb descompte durant Vendes Privades i descomptes, i productes de OUTLET i IDTROC. Oferta vàlida en www.okaidi.es i a les botigues OKAIDI-OBAIBI d'Espanya.
A la botiga, el descompte es realitza en efectiu el dia de l'adhesió al programa de fidelitat.
En la pàgina okaidi.es , el descompte s'aplica directament als articles en adherir-se al programa de fidelitat en la cistella .
L'oferta és aplicable només una vegada.

Exclusiu Web Outlet.

Oferta exclusiva en col·leccions antigues de -30% a -80%. Oferta vàlida en la selecció de productes oferts amb l'esment "outlet", exclusivament en www.ca.okaidi.es. Descompte realitzat després de la validació de la cistella. Oferta no acumulable amb cap altra promoció en curs