Okaïdi - Obaïbi

On trobo la meva botiga?

On són les nostres botigues?

Localitzeu la botiga més pròxima al vostre domicili amb un clic!

VEGEU LA LLISTA DE BOTIGUES
.
.
.

Una marca creativa

Concebre col·leccions de roba moderna, fácil d'usar i de combinar per permetre a tots els nois i noies de 2 a 14 anys donar a conèixer i afirmar la seva personalitat

Una marca accessible

Proposar una gran selecció de bàsics i texans, indispensables a l'armari infantil: sòlids i intemporals, colorits i coordinables, amb una qualitat i un preu incomparables.

Una marca responsable

Animar els nens a ser actors del seu món a través de missatges optimistes i compromesos, i d'accions que advoquen pel respecte dels Drets de la Infància.

.

Una marca innovadora i pedagògica

Obaïbi imagina col·leccions contemporànies i accessibles, i concep productes ergonòmics i sensorials per acompanyar els pares i mares joves i els nens de 0 a 3 anys.
A través dels seus valors, Obaïbi s'inspira en les riqueses pedagògiques de la natura per afavorir l'aprenentatge i els primers descobriments infantils.

Obaïbi i Okaïdi, creador de roba per a bebè i enfant (nenes i nens) de 0 a 14 anys, proposa models de qualitat a preus accessibles.

De 3 mesos a 3 anys, els bebès són els protagonistes a la botiga Bebè Obaïbi, per al màxim plaer de les joves mares! Jerseis per a bebès suaus i tovets, texans molt còmodes, samarretes imprescindibles al vestuari del bebè. Tots els estils es dissenyen pensant que siguin còmodes per als bebès i pràctics per a la mare. Sabates per a bebè i abrics de dia, sabatilles i pijames per a la nit, les colleccions Obaïbi estan (ben!) pensades per als vostres ninos!

Okaïdi ha dissenyat les colleccions de roba i calçat infantil modernes, còmodes i pràctiques per vestir-los dels 2 als 14 anys! Descobriu un univers tèxtil que combina modernitat, comoditat i estil...vestits de nenes amb una mica de volada, faldilles que es porten soles, texans infantils dels més rectes als més skinny, pantalons d'un sol color o de colors, samarretes de tots els colors, camises infantils de vestir o de quadres d'estil esportiu sense oblidar els jerseis per a nens i nenes suaus i calents. Tota la roba i els accessoris de 2 a 14 anys els trobareu a Okaïdi infant!


Confidencialitat Avís lega